DEELNAME RONDJE KUNSTZINNIG 2022

Beste kunstenaar

Met veel plezier nodigen we je uit om deel te nemen aan “Rondje Kunstzinnig”. Deze kunstroute vindt plaats in de gemeente Achtkarspelen, waarbij de kunstenaars in een cluster op een bijzondere locatie hun werk exposeren. We mogen elk jaar op een groot aantal enthousiaste bezoekers rekenen.

Het thema van dit jaar is: “Perspectief” (pagina op de website). Datum: 2, 3 en 4 september 2022 van 11:00- 17:00 uur

 

De inschrijving loopt van 23 maart t/m 10 juni 2022

Opgeven als deelnemer kan als volgt:

Deelname aan ‘Rondje Kunstzinnig’ geef je de Stichting Keunstkrite toestemming om gebruik te mogen maken van de door jou aangeleverde foto’s en tekstmateriaal; dit ten behoeve van de PR-activiteiten.

  • De deelnamekosten zijn € 35,- (dit is inclusief kunstenaars lunch, PR, flyers, magazines, evaluatie borrel). Na ontvangst van het deelnameformulier, krijg je een factuur toegezonden, die voor de sluitingsdatum voldaan dient te worden.

 

Als deelnemer ontvangt je ná 20 juni meer informatie. Er kan contact met je opgenomen worden voor een (atelier) bezoek. Voor meer algemene informatie betreffende de Keunstkrite en het “Rondje Kunstzinnig” in het bijzonder verwijzen we je graag naar de website www.keunstkrite.nl of de FB pagina ‘Stichting Keunstkrite’.

Hartstikke leuk, we zien je deelnameformulier graag tegemoet!